Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
+36306614319
1147, Balázs utca 64.
Kövess a Facebookon
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

~~~ Ivartalanítást vállalunk! ~~~

Az ivartalanítás a hímnemű állatok heréinek sebészi eltávolítását jelenti. A herék spermiumot és tesztoszteront termelnek, ha eltávolítják ezeket az állat nem lesz képes spermiumot termelni azaz nemzőképtelen lesz.  A tesztoszteron szintje is drasztikusan csökken, mely viselkedésbeli változásokat eredményez, csökken az agressziós és reprodukciós hajlama az állatnak. Ha csökken az agresszió, a konfliktusok száma is kevesebb lesz a fajtársak között. 

A RatFriends-es fiúk már alapvetően jó természetűek, nem igazán harciasak. Tehát aki fiú csapatot szeretne, nem kell ivartalanítani őket. Egy esetben nagyon szívesen segítek, ha a gazdi elhivatottan meg szeretné ismerni mindkét nem sajátosságait, így vegyes csapatban gondolkodik. 

 

Tehát ha valaki tőlünk szeretne ivartalan kisfiút vállaljuk az ivartalanítását, elejétől a végéig. A menete úgy néz ki, hogy a gazdi először kiválasztja álmai hercegét, aki 6 hetes korában kerül az állatorvoshoz. A beavatkozás fél óra sincs, altatással és ébresztéssel együtt. Kap a pici helyi érzéstelenítést, fájdalomcsillapítót és antibiotikumot is. Miután hazahozom megfigyelés alatt van, hogy minden rendben legyen. Ha szépen gyógyul és nincs komplikáció akkor akár 8-9 hetesen már a gazdinál is lehet. :)


Egy ilyen beavatkozás ára 18.000 ft + a pici egyéni ára. 

Ezt az összeget természetesen előre ki kell fizetni, egyéni felelősségvállalás nélkül nem ivartalaníttatok senkit.

Kérlek titeket jól gondoljátok meg, ugyanis minden műtét kockázattal jár, tehát itt is meg van az a minimális esély, hogy a picike nem ébred fel az altatásból.