Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
+36306614319
1147, Balázs utca 64.
Kövess a Facebookon
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

~~~ Vélemények rólunk! :) ~~~Mint mindenkinek, nekünk is nagyon fontosak a visszajelzések, hogy folyamatosan fejlődhessünk.
Szerintem egy jó vezető meghallgatja az ügyfeleit, segít nekik ha szükséges és mindig rendelkezésre áll!

Fogadjátok szeretettel eme kis írásokat vevőinktől: 

P. Szaffi
"
Nagyon jól szocializált és tündéri babákat kaptunk. Niki pedig nagyon profi, aranyos, és segítőkész volt végig."

H.S. Katalin
"
Szuper aranyos, egészséges, kézhez szoktatott babákat kaptunk Nikitől, aki nagyon segítőkész és bármilyen kérdésre tud választ adni. Bátran ajánlom annak, aki csak most szeretne patuszokat tartani!"

N. Laura
"
Cuki, szocialozált babàk költöztek. Még a legbutábn kérdésre is nagyon hamar választ kaptam, csak ajànlani tudom!"


V. Adrienn
"
Nagyon ajánlom mindenkinek! Kezdő gazdiként sokszor értelmetlennek tűnő kérdésekkel bombázom, mégis nagyon segítőkész. A patkányok kiválasztása, átvétele minden nagyon profin zajlik, úgyhogy aki patkány tartáson gondolkozik bátran ajánlom!"


B. Vivien
"
Csak ajánlani tudom Nikit! Mi sajnos nemrég pati nélkül maradtunk. 3 éves volt a patink és végig egészséges. Egy igazi kis bújos, kedves kis pati volt. Imádtuk. Ha egy kicsit nagyobb lesz a lánykám, biztos, hogy lesz még Nikitől patink."

K. Kitti
"
Csak ajánlani tudom, mert csodaszép patikat kaptunk, egészségesek, kiegyensúlyozottak lelkiekben, egyáltalán nem harapnak, sőt! A napjainkat boldoggá teszik. Ez köszönhető Nikinek aki így foglalkozik velük, és szeretetben tartja-neveli őket!"

K. Brigi
"
Nagyon barátságos és megbízható tenyésztő. Csak ajánlani tudom. Minden rendben volt az állatokkal és minden fontos információt el lehet érni a weblapon."

K. Míra
"
Csak ajánlani tudom Nikit! Két fiú patim van tőle. Nagyon szelídek, egészségesek és szépek!"

Sz. Ivor
"
Nagyon kedves, segítőkész tenyésztő. Szép, egészséges kedvenceket lehet Itt beszerezni."

F. Becca
"Két fiú jött hozzánk, várakozásainkat is felülmúlták! :) Egy hónap alatt még 1x haraptak meg minket, pedig napi szinten órákig vannak nyúzva. Köszönöm Niki őket! ;) Jövőre tuti jön hozzájuk újabb baba!
 :) "


K. Szimi
"Három csodaszép babát kaptam Nikiről. Az elején féltek, de időről időre megnyílnak és szuprt nézni, ahogy mindenkinek más a személyisége. :) Igazi kis rosszcsontok, elevenek, elképesztő barátságosak. Ha lesz még ezek után pateszom (és biztosan lesz, mert szerelmes lettem), biztos innen szerzek majd. Nagyon fel tudják dobni a napjaimat, ők kellettek az életembe! :) "


V. Barbara
"Két kezesbárány szunyagombócot kaptunk, akik seperc alatt a teljes tisztaságból és rendből csatateret varázsolnak játék címszóval. Kíváncsiak, elevenek, felfedezők vagy épp bújósak. Kedvencük a pulcsi kapucnia, onnan minden látszik miközben a gazdi tesz-vesz. Imádjuk őket, ők meg a pocakjukat! Egy élmény velük minden nap, köszönjük!
"


P. Szilvia
"Annyira szép, kezes és okos pockokat kaptunk tőle és még tervben van, hogy hozunk is még pockokat Nikiről. Csak ajánlani tudom, ha kezes kis patkányt szeretne valaki. Emellett nagyon segítőkész és aranyos Niki. Bármi gond van, bátran fordulhatunk hozzá."

Á. Szebasztián
2020. júl. 8.
"Két nagyon vagány és aranyos kis pockot kaptunk Nikitől. Már alig várjuk, hogy negérkezzenek a többiek is. Szuper kis csapatunk van/lesz tőle! :) Mindenkinek csak ajánlani tudom, ellátott minket sok jó tanáccsal és nagyon odafigyel az állataira! Gyönyörűek, okosak, szelídek és egyszerűen imádnivalóak! <3"

S. Trick
"Nagyon figyelmes és segítőkész. Ügyel rá, hogy hova kerülnek a kicsik. Csak ajánlani tudom!"

A. Eszter
"Hihetetlen segítőkész és odafigyelő a vevőkkel. Nézi a vevő és az állat igényeit is, hogy az ne kerüljön nem neki való környezetbe. A patik gyönyörűek és születésüktől kezdve oda figyel rájuk. Csak jót tudok mondani róla. :)"

T. Sevastyan
"Nagyon kezes, okos és szép kispatkányokat kaptam Nikitől. És amit méginkább csodálok és isztelek benne, hogy kikérdez és ellát tanácsokkal mielőtt bárkinek csak úgy adna állatot! Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)
"


Sz. Nikolett
"Egy szuper vagány, igazi energiabomba kiscsaj érkezett hozzánk Nikitől. Nagyon hamar kijött a szeméylisége, érdeklődő, kedves velünk is és az új nagytesóval is. :) Imád kint lenni és játszani, szépen tanulja a másik gyerektől hogyan lehet nálunk rosszalkodni. :D Szóval még egyszer könyönjük a lehetőséget, higy a családunk tagja lehet a kis lurkó. :)
"


K. Böbe
"Csakis innen vegyél pockot, ha kedves, kezes és okos patit akarsz! Az pedig még plusszos, hogy bármi kérdésemre azonnal válaszol, tanácsot ad.
"


H. Szilvi
"Bátran merem őket ajánlani! :) Szelíd, kiegyensúlyozott, egésztséges kispatkányokat kaptam!
 :)"


K. Magdi
"Gyönyörű és kezes patkányok! <3"

D. Melinda
"Bár még nekem sajnos nincs patim (helyszűke miatt, de remélem fél éven belül megoldódik ez a probléma), viszont ját az 5*, mert Niki valóban nagyon segítőkész és szinte rögtön választ adott a temérdek kérdéseimre! A patik pedig gyönyörűségesek! Még egyszer köszönöm!
 :) "


Sz. József
"Nagyon helyes és okos patkányaim vannak Nikitől."

P. Evelin
"Egyszerűen imádom a picit! Szelíd, kezes, nyugodt pocok. Csak ajánlani tudom a Nikit! :)"

S. Ágnes
"Nagyon elégedett vagyok! Minden kérdésemre választ kapok, meg sok-sok segítséget. Na meg a szép egészséges pateszomat is neki köszönhetem! "