Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ
+36306614319
1147, Balázs utca 64.
Kövess a Facebookon
Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

~~~ RatFriends PatiGari ~~~
~~~ azaz Garanciát vállalunk! ~~~

Hogymicsodaaaa? Bizony, jól látod!


 
 Nem szoktak az állatokért felelősséget vállalni miután megveszi és hazaviszi a gazdi, ugye? Nem érdekel senkit ha valami furcsaságot veszünk észre, nekik az eladás a lényeg. Probléma esetén míg egy szaporító lepattint, addig egy normális tenyésztő válaszolni fog neked, foglalkozni fog a problémáddal akkor is, ha ez mondjuk csak tapasztalatlanságból eredő probléma és nem is kifejezetten az állattal van baj.
 

Ez a Pati Gari azaz a patkányra járó 90 napos garancia nem volt így kimondva viszont már eddig is létezett! 

 

Szeretem tudni, hogy jó helyre kerül a patkány és a gazdi és lelkiismeretesen foglalkozik velük. Páran már hallhattátok tőlem, hogy nekem nem a gazdi öröme fontos hanem a patkányok boldogsága

 

Tehát, ha bármilyen problémád akadt a RatFriends-es patkányoddal keress minket bizalommal. Akár technikai kérdésed van, akár gyakorlati, akár szoktatási, vagy társítási, mindenben tudunk tanácsot adni és segíteni. Ha a beszélgetéseink végén az derül ki hogy a legjobb megoldás a közbeavatkozás lenne akkor megtesszük.

 

*** Pati Gari feltételek ***

A minimum tartási körülmények megléte és fenntartása! 

Ezek pedig a ketrec, az étrend, az alom és a társ. Bővebben olvashatsz erről az oldalon, a Tartás,gondozás fül alatt.

 

Ez azért is nagyon jó nekünk, mert a tenyészet is több visszajelzést kap a gazdiktól, több vezető tulajdonság derülhet ki a vérvonalról, illetve én mindenáron el szeretném kerülni hogy a gazdinak esetleg olyan patkány jusson akivel mindig dokihoz kell szaladgálni. Ilyen nincs….ha tényleg problémás az állat nyugodt szívvel visszautazik hozzám és majd az állatorvosommal kivizsgáljuk, hogy mi lehet a probléma, öröklődő-e, kell-e további kutatást végezni a rokonoknál.
 

Nektek pedig egyértelműen azért jó ez a garancia mert nem tudtok belőle rosszul kijönni. A garancia a vételtől számított 3 hónapra szól. Az első hónap még úgyis az ismerkedés a gazdinak és a patkánynak, az összeszokás. A második hónaptól már nem szokott probléma lenni, de legyen ez a garanciaidőtartam 3 hónap, biztos ami biztos alapon. Láthatjátok hogy nem kibújni akarok a felelősségvállalás alól inkább egy segítő jobbot nyújtok nektek ha kételyetek támad, így az esetek többségében gyorsan el tudjuk oszlatni.